Una bonica ruta circular d’uns 18 quilòmetres mostrant els primers boscos i relleus de la part més meridional del terme de Tàrrega.
El recorregut és circular i gairebé en la seva totalitat discorre pel terme de Tàrrega.

Un 25% de l’itinerari discorre per sinuosos corriols i antics camins de caçadors avui dia en desús. Amb el vostre pas, contribuireu a mantenir-los vius. El 70% del temps, recorrerem camins i pistes de terra. Finalment, durant el 5% restant trepitjarem trams asfaltats. (pobles, i creuament de pistes)

Mentre camineu, podreu gaudir d’unes excel·lents vistes de la Plana d’Urgell, del Pirineu, sobretot del Montsec, i l’omnipresent skyline de Tàrrega.
El terreny us mostrarà la riquesa dels camps de la fèrtil plana de l’Urgell, a més d’un variat paisatge compost de camps de conreu de fruiters de secà, ametllers, vinyes i  d’alzines, i marges de pedra i zones de boscos de pins.

Descripció

Ens dirigim als Pins de la Maresca (4,5 km.) on esmorzarem. En acabar, seguim cap a la partida de les Garrigues Altes, creuem els 4 Camins per baixar cap al fondo del Torrent de Vilagrasseta i d’aquí per bonics corriols, arribarem al Mas de Bondia. Continuem cap a la Torre  del Codina per prendre una sèrie de corriols que sorprendran a més d’un, i que ens conduiran de nou fins als Pins de la Maresca. D’aquí ens adreçarem fina a el Talladell i a través de la Via Verda del Riu Ondara, retornarem al punt de partida. Vols veure / baixar-te el track?

Un bon tomb que ens pot oferir una molt bona visió de la part sud del terme, allà on la plana deixa de ser tant plana per donar pas als primers relleus meridionals. És per això que creiem que la zona és un terreny ideal, pel seu potencial natural i l’encant paisatgístic que presenta.

Sortida, a les 9 del matí, des del Poliesportiu Municipal de Tàrrega. (no saps com arribar-hi?)
Recorregut circular de 18 quilòmetres.
350 metres de desnivell positiu acumulats.
El temps estimat és d’unes 4 hores.
Anuncis